Mergi la conţinutul principal

Dezvoltare Website-uri

Va doriti un nou site ?

""

Indiferent dacă trebuie să înlocuiți un site existent sau dacă acesta este primul dvs. pas pentru a fi online, vă putem ajuta.

Site-ul dvs. web este vitrina dvs., dacă pare obosit, dezordonat și depășit, atunci nu vă va promova în mod corespunzător afacerea.

În această lume online cu ritm rapid, un site web are o durată de viață de 2 până la 3 ani, deci ar trebui să-l vedeți ca o investiție cheie continuă pentru afacerea dvs. Dacă luați în considerare cât costă publicitatea offline, este un preț mic de plătit prin comparație și va ajunge la mult mai mulți oameni într-un interval de timp mult mai scurt.

Folosim găzduire de încredere . Le plătești direct, astfel încât să ai un control total.

Ce ne face diferiți?

Credem că site-urile web nu ar trebui să arate doar frumos. Ne propunem să le facem funcționale, elegante și cele mai potrivite pentru dvs. și potențialii clienți. Da, site-ul dvs. va arăta grozav, va folosi cele mai noi idei de design de tendință, dar vom lucra din greu pentru a vă oferi o afacere nouă.

Clienții dvs. vor putea găsi cu ușurință exact ce caută fără să-și piardă interesul.

Când vine vorba de SEO, site-ul dvs. web va utiliza tehnici de proiectare și construcție recomandate de industrie, plus vă vom oferi sfaturi pentru a profita la maximum de conținutul dvs., asigurându-vă că veți fi găsit online fără a fi nevoie să cheltuiți o avere.

Oriunde te-ai afla, fi sigur ca situl tau este in siguranta !

Noi suntem solutia securizari website-ului tau.

Construirea unui nou site web

Când construim un site nou, urmăm în general 5 pași:

Este vorba despre tine ...

Inainte de a incepe pe un site web, ne place sa aflam cat mai multe despre afacerea dvs. Trebuie sa stim:-in ce domeniu lucrati; -cine sunt clientii dvs; -ce doriti sa realizeze site-ul dvs.; -sa va stim bugetul permis pentru constructia acestuia. Odata ce stim totul, putem pune la punct o propunere care sa va sfatuieste cu privire la care ar fi cea mai buna optiune. Va vom oferi intodeauna o oferta in avans, cu (pe cat posibil) un pret fix pentru site-ul dvs. Evident, acest lucru se bazeaza pe discutiile noastre initiale si daca este posibil ca pretul sa se schimbe, vom discuta intodeauna acest lucru cu dvs. inainte de a merge mai departe - nimanui nu ii plac surprizele urate.

Proiectarea și construirea site-ului web.

Înainte de a începe bitul distractiv (designul real), vom crea o hartă a site-ului, care va arăta ce pagini aveți nevoie și cum se vor potrivi. Acest lucru ne va ajuta să decidem cum va călători un utilizator prin site.Odată ce acest lucru este convenit, vom crea apoi un wireframe al paginilor cheie. Un wireframe este doar o versiune simplă a aspectului site-ului care ne ajută să avem o imagine a modului în care vor fi structurate paginile.Nu în ultimul rând, vom începe apoi proiectarea. În majoritatea cazurilor, acest lucru se va face pe un site de testare live - ceea ce înseamnă că putem juca cu designul și aspectul pe măsură ce mergem, permițându-vă să vedeți site-ul pe măsură ce se dezvoltă.

 

Adăugarea conținutului dvs. 

Acum site-ul este construit, este timpul să adăugam conținutul. Ne puteți furniza acest lucru în format Word sau vă putem ajuta să îl creați. Avem acces la redactori, toți cu diferite specialități, care vă pot ajuta să creați conținut care îi va determina pe clienții dvs. să ridice telefonul pentru a plasa o comandă.

Dacă doriți să mențineți costurile reduse, vă putem crea unele dintre pagini și apoi vă instruim astfel încât să puteți adăuga singur restul. Depinde de dvs.!    

 

 

Punerea website-ului online...

Intrarea in direct odata ce continutul este introdus corespunzator si sunteti fericit ca site-ul functioneasa asa cum doriti, noi facem site-ul live si il trimitem la Google. Nu intrati in panica daca nu faceti parte pe prima pagina a modulului de cautare, este nevoie de timp pentru ca un site sa fie indexat si sa se gaseasca la un nivel natural in motoarele de cautare; deci, aveti rabdare!

Ingrijire ulterioară

Ca parte a construcției, facem tot posibilul pentru a ne asigura că site-ul dvs. este cât mai prietenos cu motoarele de căutare, cu toate acestea, trebuie să îl mențineți la curent cu conținut nou și interesant pentru ca Google (și clienții dvs.) să revină.

Securitatea este primordială și pentru a vă menține site-ul în siguranță, trebuie să vă asigurați că faceți copii de rezervă regulate și să aplicați cele mai recente actualizări de securitate software-ului site-ului dvs.

Dacă vă aflați într-o afacere competitivă, este posibil să aveți nevoie de optimizare suplimentară a motorului de căutare pentru a vă aduce în fața mulțimii. Dacă vă interesează acest lucru, vă putem ajuta și cu asta.

 

Haideţi Să Discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cyberitsoft.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.

Consultanti CyberitSoft alaturi de tine

Esti gata sa cresti, sau sa lansezi afacerea ta ?