Mergi la conţinutul principal

Despre Noi

 

Suntem un brand prezent pe piata din Romania incepand cu anul 2008 care am operat prin compania NetSistem iar incepand din octombrie 2020 sub numele de Cyber ITQuality & Software, oferind servicii IT externalizate, asistenta si suport IT de specialitate. Odata cu trecerea timpului, ne-am dezvoltat si specializat in continuu, devenind un furnizor complet de servicii IT si un partener de incredere pentru clientii din portofoliul nostru, avand continuitate in oferirea serviciilor de peste 9 ani, 6 ani, 4 ani pentru anumiti clienti. Calitatea serviciilor oferite se datoreaza profesionalismului cu care abordam fiecare client si proiect, a specializarii si profesionalimului echipei de lucru.

 

Casa

 

Misiune

Soluțiile noastre sunt dezvoltate pentru a ajuta organizațiile să își îndeplinească misiunea. Astfel, se optimizează și se automatizează modul de administrare al proceselor interne, într-un mod care să susțină obiectivele generale și prioritățile strategice.

Obiectivele Cyber ITQuality & Software sunt un răspuns la necesitățile de dezvoltare și creștere semnalate de companii de-a lungul timpului. Pornim de la această premisă și furnizăm soluții și servicii care au un bun raport calitate-preț.

Ne propunem să confirmăm constant că suntem un partener de încredere, preocupat de atât de dinamismul realității economice în care activează partenerii noștri, cât și de dezvoltarea soluțiilor, utilizând cele mai noi tehnologii.

Parcursul nostru profesional, flexibil și integrat, se reflectă în rezultatele noastre, prin creșterea afacerilor partenerilor noștri și crearea de avantaje competitive și valoroase.

 

Descarca Prezentare