Mergi la conţinutul principal

Servicii integrare Software

Servicii de pentru compania ta.

Integrare de sistem

Ca integrator de solutii si servicii IT&C aproape tot ce facem inseamna intr-un grad mai mic sau mai mare integrare de sistem. Experienta acumulata in proiecte ne ofera avantajul unui know-how de calitate in domeniu. Asiguram clientilor nostri, pe tot parcursul celor trei faze ale unui proiect, servicii de integrare a noilor solutii IT&C cu celelalte aplicatii si infrastructura existenta.

Proiectele CyberItsoft implica livrarea de solutii complexe de:
Proiectele CyberItsoft implica livrarea de solutii complexe de:
  • infrastructura hardware, networking si software (inclusiv aplicatii de management al infrastructurii),
  • aplicatii de comunicare si colaborare,
  • solutii de tip CRM, BI etc.

Toate componentele sunt dimensionate, inca din faza de design al arhitecturii sistemului, pentru a functiona optim impreuna. Avantajul lucrului cu un integrator il constituie viziunea unitara a intrebului sistem.

DEZVOLTARE SI INTEGRARE SOFTWARE
DEZVOLTARE SI INTEGRARE SOFTWARE
  •  

     Furnizam aplicatii, solutii  de infrastructura si servicii de integrare personalizate, prin care clientii si partenerii nostri obtin maximum de castig din informatiile de afaceri.  In calitate de integrator, avem competente sa realizam dezvoltarile si integrarile software de care aveti nevoie, indiferent de solutia sau solutiile IT&C alese. Pornind de la necesitatile specifice pe care le aveti, va oferim consultanta, solutii si/sau servicii astfel incat s ava puteti atinge obiectivele de business. 

Datorita competentelor noastre mereu innoite, transferabile de la o solutie sau tehnologie la alta, putem sa satisfacem complet cerintele clientilor din orice industrie, tratand unitar si simultan intreaga infrastructura IT&C. Aceste competente reprezinta structura de rezistenta a oricarui sistem pe care il realizam pentru clientii nostri.

 

Consultanti CyberitSoft alaturi de tine

Esti gata de schimbare, echipa noastra sta la dispozitia ta.

Hai sa discutam

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cyberitsoft.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.

Cum arata viitorul ?

Hai sa aflam impreuna.