Mergi la conţinutul principal

Instalare centrale telefonice

Centrale Telefonice

Poți aduce un plus de eficiență și productivitate folosind soluția noastră de centrală telefonică.

Obțineți toate elementele esențiale pe care le căutați într-un pachet ușor

Telefonia in cloud este simplu de implementat, ai nevoie doar de o conexiune la internet, de o aplicatie pe calculator, telefon mobil sau de un telefon IP pe care poti sa-l achizitionezi de la noi.

Cere o Oferta

Furnizăm serviciul excepțional pe care am vrea să-l experimentăm si noi înșine

Stim ca fiecare companie este unica in felul ei si te rugam sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.

Cere o Oferta

Experimenteaza telefonia la un alt nivel alaturi de noi.

Pentru ati face o idee despre tarifele pe care le practicam ai mai jos cateva pachete preconfigurate pentru care poti opta precum si posibilitatile de upgrade.

Cere o Oferta

Ce este telefonia VoIP ?

Telefonia VoIP, cunoscută și sub numele de sau telefonie bazată pe software, permite utilizatorului să efectueze apeluri telefonice către orice telefon – software, mobil sau fix prin folosirea tehnologiei voce peste IP (VoIP). În acest fel, fluxul audio este transmis prin internet și nu prin sistemul PSTN tradițional.

Un telefon VoIP poate fi un simplu telefon bazat pe software sau un dispozitiv care se aseamănă foarte mult cu un telefon normal.

 

Câteva din caracteristicile de bază ale unui telefon VoIP sunt: identificarea apelantului, lista apelurilor in curs, direcționarea apelurilor și apel în așteptare.

 Cyber IT Soft a elaborat un telefon VOIP gratuit care asigură economii importante în cazul facturilor telefonice într-un mod foarte simplu: utilizatorul are nevoie doar de o conexiune în bandă largă (DSL sau cablu), o conexiune la un furnizor VOIP sau la un server SIP și un set de căști cu microfon și/sau o placă de sunet.

 

Consultanti CyberItSoft alaturi de tine.

Esti gata de schimbare, echipa noastra sta la dispozitia ta.

Hai sa discutam

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cyberitsoft.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.

Au încredere în noi de peste 1.000 de companii locale

Lucrăm pentru o mare varietate de clienți, atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public.

+4 0371 783 530 Cere o Oferta